Close

Fina rabatter på din volontärresa!

Nu kan vi erbjuda fina rabatter för dig som bokar din resa med start inom 2018.

Boka din volontärresa med start senast 31 december 2018 och vi ger dig rabatt på resans pris. Erbjudandet gäller alla volontärresor som anordnas i samarbete med GVI och gäller om du skickar in din bokning från 1 juni 2018 med ett startdatum inom 2018.

0-2 veckor 1050 kr rabatt
3-4 veckor 2100 kr rabatt
5-7 veckor 4200 kr rabatt
8-11 veckor 6300 kr rabatt
12+ veckor 8400 kr rabatt

Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Bästa valet jag gjort! Enda jag ångrar är att jag inte bokade längre! Min familj där blev som min egna och jag vill verkligen åka tillbaka!

Emelie IdhFiji

Jag tycker att detta arbete har varit fantastiskt. Det blev inte alls som jag förväntade mig, utan tio gånger bättre. Man har fått följa barnen och lära känna dem. Vissa lärde sig fort vilket var roligt att se. Costa Rica och GVI kommer alltid vara relaterat till kärlek för mig.

Kajsa Kjellström StråthCosta Rica

Jag jobbade på morgonen på "Streets" där vi först gjorde läxor och spelade fotboll eller cricket. Från elva till tre var jag på ett dagis där det gällde att hjälpa till med tandborstning, öva på alfabetet, göra olika aktiviteter och bara allmänt finnas och leka med barnen där. Det levde upp till mina förväntningar och barnen var helt underbara att jobba med!

Linnéa Groth
Linnéa GrothNepal