Close

Ungdom 15-17 år

Här har du som är mellan 15-17 år möjlighet att åka och volontärarbeta med renoveringsprojekt på skolor och daghem i Sydafrika, samt kombinera detta med safari och andra intressanta äventyr i och utanför storslagna Kapstaden. Arbetet du gör grundar sig i att skapa en bättre inlärningsmiljö för barn på daghem och skolor i kåkstäderna. Du kan till exempel få måla om ett rum i regnbågens alla färger eller tillverka utomhusmöbler av enkla medel. Det du gör kommer göra barnen glada och ge dig ett oförglömligt minne för livet.

Vi erbjuder dessutom ett volontärprojekt för 15-17 åringar med fokus på att bevara sköldpaddor i Grekland.

  • Under 18 - Volontär- och äventyrsresa i Grekland
  • Under 18 - Volontär- och äventyrsresa i Sydafrika

Bästa valet jag gjort! Enda jag ångrar är att jag inte bokade längre! Min familj där blev som min egna och jag vill verkligen åka tillbaka!

Emelie IdhFiji

Jag tycker att detta arbete har varit fantastiskt. Det blev inte alls som jag förväntade mig, utan tio gånger bättre. Man har fått följa barnen och lära känna dem. Vissa lärde sig fort vilket var roligt att se. Costa Rica och GVI kommer alltid vara relaterat till kärlek för mig.

Kajsa Kjellström StråthCosta Rica

Jag jobbade på morgonen på "Streets" där vi först gjorde läxor och spelade fotboll eller cricket. Från elva till tre var jag på ett dagis där det gällde att hjälpa till med tandborstning, öva på alfabetet, göra olika aktiviteter och bara allmänt finnas och leka med barnen där. Det levde upp till mina förväntningar och barnen var helt underbara att jobba med!

Linnéa Groth
Linnéa GrothNepal