Close

Ungdom 15-17 år

Här har du som är mellan 15-17 år möjlighet att åka och volontärarbeta med renoveringsprojekt på skolor och daghem i Sydafrika, samt kombinera detta med safari och andra intressanta äventyr i och utanför storslagna Kapstaden. Arbetet du gör grundar sig i att skapa en bättre inlärningsmiljö för barn på daghem och skolor i kåkstäderna. Du kan till exempel få måla om ett rum i regnbågens alla färger eller tillverka utomhusmöbler av enkla medel. Det du gör kommer göra barnen glada och ge dig ett oförglömligt minne för livet.

Vi erbjuder dessutom ett volontärprojekt för 15-17 åringar med fokus på att bevara sköldpaddor i Grekland.

  • Under 18 - Volontär- och äventyrsresa i Grekland
  • Under 18 - Volontär- och äventyrsresa i Sydafrika

Jag jobbade på morgonen på "Streets" där vi först gjorde läxor och spelade fotboll eller cricket. Från elva till tre var jag på ett dagis där det gällde att hjälpa till med tandborstning, öva på alfabetet, göra olika aktiviteter och bara allmänt finnas och leka med barnen där. Det levde upp till mina förväntningar och barnen var helt underbara att jobba med!

Linnéa Groth
Linnéa GrothNepal

Det absolut bästa med att jobba som volontär var att man aldrig visste hur nästa dag skulle bli.

Denise Eriksson

Summa summarum, gör det! Jag kommer sakna så mycket. Min nya familj, lyxen att få dyka två gånger per dag, alla matlagningtävlingar om vilken hydda som lyckas fixa den bästa vegetariska måltiden......att varje morgon vakna upp och se den färgglada himlen över havet med fötterna i ljummen sand och sist men inte minst, att vara en del av en kamp att göra världen bättre.

Sanna
SannaMexiko