Close
Sri Lanka – ny destination!

Sri Lanka – ny destination!

Vi har precis lanserat en ny destination – Sri Lanka!  Vi är otroligt glada att kunna erbjuda dig möjligheten att volontärarbeta med sköldpaddor eller undervisa barn i engelska i den södra staden Galle. Här bor du tillsammans med andra internationella volontärer i ett volontärhus med egen trädgård, lounge och takterrass. I närheten hittar du många långa fina sandstränder där du kan njuta av ett dopp i havet efter att du är klar med dagens volontärarbete.  Inom kort kan du läsa mer om fler spännande volontärprojekt på Sri Lanka – håll utkik! 😉

Bästa valet jag gjort! Enda jag ångrar är att jag inte bokade längre! Min familj där blev som min egna och jag vill verkligen åka tillbaka!

Emelie IdhFiji

Jag tycker att detta arbete har varit fantastiskt. Det blev inte alls som jag förväntade mig, utan tio gånger bättre. Man har fått följa barnen och lära känna dem. Vissa lärde sig fort vilket var roligt att se. Costa Rica och GVI kommer alltid vara relaterat till kärlek för mig.

Kajsa Kjellström StråthCosta Rica

Jag jobbade på morgonen på "Streets" där vi först gjorde läxor och spelade fotboll eller cricket. Från elva till tre var jag på ett dagis där det gällde att hjälpa till med tandborstning, öva på alfabetet, göra olika aktiviteter och bara allmänt finnas och leka med barnen där. Det levde upp till mina förväntningar och barnen var helt underbara att jobba med!

Linnéa Groth
Linnéa GrothNepal