Close
Rabatt på samhällsprojekt i april

Rabatt på samhällsprojekt i april

I april är våra samhällsprojekt i fokus och vi passar på att erbjuda en rabatt. Boka din resa senast den 30 april 2019 för ett startdatum under 2019 eller 2020 och du får 2500 kr rabatt på programavgiften.

Du kan exempelvis volontärarbeta på olika kvinnoprojekt världen över, undervisa på skola eller hjälpa till på daghem. Läs mer om våra volontärprojekt med undervisnings- och samhällsfokus här.

Rabatten gäller enbart volontärresor i samarbete med vår internationella partner GVI och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Bästa valet jag gjort! Enda jag ångrar är att jag inte bokade längre! Min familj där blev som min egna och jag vill verkligen åka tillbaka!

Emelie IdhFiji

Jag tycker att detta arbete har varit fantastiskt. Det blev inte alls som jag förväntade mig, utan tio gånger bättre. Man har fått följa barnen och lära känna dem. Vissa lärde sig fort vilket var roligt att se. Costa Rica och GVI kommer alltid vara relaterat till kärlek för mig.

Kajsa Kjellström StråthCosta Rica

Jag jobbade på morgonen på "Streets" där vi först gjorde läxor och spelade fotboll eller cricket. Från elva till tre var jag på ett dagis där det gällde att hjälpa till med tandborstning, öva på alfabetet, göra olika aktiviteter och bara allmänt finnas och leka med barnen där. Det levde upp till mina förväntningar och barnen var helt underbara att jobba med!

Linnéa Groth
Linnéa GrothNepal