Close

Namibia

Fakta om Namibia

Landsnummer: 264.

El: 220 Volt, adapter behövs.

Valuta: NAD.

Vaccination: Läs vaccinationsguidens råd för resor till Namibia. Kontakta en vaccinationscentral om du är osäker.

UDs reseinformation: Vad bör man tänka på när man vill volontärarbeta i Namibia? Vi hänvisar till UDs reseinformation för Namibia.

Visum: Svenska medborgare behöver inget visum för vistelse i Namibia upp till 90 dagar. Observera att arbetsvisum krävs för volontärarbete på djurcenter. Vi skickar dig mer information när du är antagen på en resa via Volontära.

Bästa valet jag gjort! Enda jag ångrar är att jag inte bokade längre! Min familj där blev som min egna och jag vill verkligen åka tillbaka!

Emelie IdhFiji

Jag tycker att detta arbete har varit fantastiskt. Det blev inte alls som jag förväntade mig, utan tio gånger bättre. Man har fått följa barnen och lära känna dem. Vissa lärde sig fort vilket var roligt att se. Costa Rica och GVI kommer alltid vara relaterat till kärlek för mig.

Kajsa Kjellström StråthCosta Rica

Jag jobbade på morgonen på "Streets" där vi först gjorde läxor och spelade fotboll eller cricket. Från elva till tre var jag på ett dagis där det gällde att hjälpa till med tandborstning, öva på alfabetet, göra olika aktiviteter och bara allmänt finnas och leka med barnen där. Det levde upp till mina förväntningar och barnen var helt underbara att jobba med!

Linnéa Groth
Linnéa GrothNepal