Close
Nadja på Curieuse

Nadja på Curieuse

Nadja Edström befinner sig just nu på ön Curieuse på Seychellerna som volontär där hon deltar i vår naturvårdsexpedition under en månad. I hennes egna blogg kan ni följa hennes vardag som består av allt från jättesköldpaddor och citronhajar till mangroveskog, snorkelturer och fantastiska solnedgångar över Indiska Oceanen.

Nadjas blogg

Bästa valet jag gjort! Enda jag ångrar är att jag inte bokade längre! Min familj där blev som min egna och jag vill verkligen åka tillbaka!

Emelie IdhFiji

Jag tycker att detta arbete har varit fantastiskt. Det blev inte alls som jag förväntade mig, utan tio gånger bättre. Man har fått följa barnen och lära känna dem. Vissa lärde sig fort vilket var roligt att se. Costa Rica och GVI kommer alltid vara relaterat till kärlek för mig.

Kajsa Kjellström StråthCosta Rica

Jag jobbade på morgonen på "Streets" där vi först gjorde läxor och spelade fotboll eller cricket. Från elva till tre var jag på ett dagis där det gällde att hjälpa till med tandborstning, öva på alfabetet, göra olika aktiviteter och bara allmänt finnas och leka med barnen där. Det levde upp till mina förväntningar och barnen var helt underbara att jobba med!

Linnéa Groth
Linnéa GrothNepal