Close
Julbonus 20% på utvalda resor

Julbonus 20% på utvalda resor

Några av våra volontärdestinationer är i stort behov av hjälp de kommande månaderna. Boka din resa senast 31 december 2018 till en av följande destinationer med avresa senast 31 mars 2019 och du får hela 20% rabatt på programavgiften:

Fiji (Caqalai)
Nepal (Pokhara)
Sydafrika (Gordon’s Bay)
Costa Rica (Quepos)
Thailand (Phang Nga)

Vi erbjuder också projekt i Peru och Kambodja som också är i behov av mer hjälp. Kontakta oss för mer information om dessa destinationer och programmen som erbjuds där.

Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Bästa valet jag gjort! Enda jag ångrar är att jag inte bokade längre! Min familj där blev som min egna och jag vill verkligen åka tillbaka!

Emelie IdhFiji

Jag tycker att detta arbete har varit fantastiskt. Det blev inte alls som jag förväntade mig, utan tio gånger bättre. Man har fått följa barnen och lära känna dem. Vissa lärde sig fort vilket var roligt att se. Costa Rica och GVI kommer alltid vara relaterat till kärlek för mig.

Kajsa Kjellström StråthCosta Rica

Jag jobbade på morgonen på "Streets" där vi först gjorde läxor och spelade fotboll eller cricket. Från elva till tre var jag på ett dagis där det gällde att hjälpa till med tandborstning, öva på alfabetet, göra olika aktiviteter och bara allmänt finnas och leka med barnen där. Det levde upp till mina förväntningar och barnen var helt underbara att jobba med!

Linnéa Groth
Linnéa GrothNepal