Close

Internships

Många av våra volontärresor är 2-12 veckor långa, men vi har även längre resor för dig som vill vara borta upp till ett halvår. Dessa kallar vi internships och de ger dig mer erfarenhet och kunskap än en vanlig volontärresa. Du startar volontärprojektet tillsammans med andra volontärer, men har även lite extra utbildande uppgifter under tiden och får med tiden mer ansvar på projektet, alternativt tillbringar halva tiden på en extern arbetsplacering hos en lokal samarbetspartner. En fin krydda till ditt CV.

  • Divemaster Internship på Fiji
  • Divemaster Internship i Mexiko
  • Divemaster Internship på Seychellerna
  • Safari Field Guide
  • TEFL-internship i Thailand

Bästa valet jag gjort! Enda jag ångrar är att jag inte bokade längre! Min familj där blev som min egna och jag vill verkligen åka tillbaka!

Emelie IdhFiji

Jag tycker att detta arbete har varit fantastiskt. Det blev inte alls som jag förväntade mig, utan tio gånger bättre. Man har fått följa barnen och lära känna dem. Vissa lärde sig fort vilket var roligt att se. Costa Rica och GVI kommer alltid vara relaterat till kärlek för mig.

Kajsa Kjellström StråthCosta Rica

Jag jobbade på morgonen på "Streets" där vi först gjorde läxor och spelade fotboll eller cricket. Från elva till tre var jag på ett dagis där det gällde att hjälpa till med tandborstning, öva på alfabetet, göra olika aktiviteter och bara allmänt finnas och leka med barnen där. Det levde upp till mina förväntningar och barnen var helt underbara att jobba med!

Linnéa Groth
Linnéa GrothNepal