Close

Internships

Många av våra volontärresor är 2-12 veckor långa, men vi har även längre resor för dig som vill vara borta upp till ett halvår. Dessa kallar vi internships och de ger dig mer erfarenhet och kunskap än en vanlig volontärresa. Du startar volontärprojektet tillsammans med andra volontärer, men har även lite extra utbildande uppgifter under tiden och får med tiden mer ansvar på projektet, alternativt tillbringar halva tiden på en extern arbetsplacering hos en lokal samarbetspartner. En fin krydda till ditt CV.

  • Divemaster Internship på Fiji
  • Divemaster Internship i Mexiko
  • Divemaster Internship på Seychellerna
  • Safari Field Guide
  • TEFL-internship i Thailand

Jag jobbade på morgonen på "Streets" där vi först gjorde läxor och spelade fotboll eller cricket. Från elva till tre var jag på ett dagis där det gällde att hjälpa till med tandborstning, öva på alfabetet, göra olika aktiviteter och bara allmänt finnas och leka med barnen där. Det levde upp till mina förväntningar och barnen var helt underbara att jobba med!

Linnéa Groth
Linnéa GrothNepal

Det absolut bästa med att jobba som volontär var att man aldrig visste hur nästa dag skulle bli.

Denise Eriksson

Summa summarum, gör det! Jag kommer sakna så mycket. Min nya familj, lyxen att få dyka två gånger per dag, alla matlagningtävlingar om vilken hydda som lyckas fixa den bästa vegetariska måltiden......att varje morgon vakna upp och se den färgglada himlen över havet med fötterna i ljummen sand och sist men inte minst, att vara en del av en kamp att göra världen bättre.

Sanna
SannaMexiko