Close

Integritetspolicy

Integritetspolicy för Volontära Norden ABs volontärresor

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) som trädde i kraft i maj 2018.

Hantering av personuppgifter

De personuppgifter som samlas in via denna sida hanteras av Volontära Norden AB. Volontära har som mål att skydda din personliga integritet. Vi förbinder oss att inte sälja eller på annat sätt sprida de personuppgifter som du delger oss. Det enda undantaget är om du utnyttjar någon av våra tjänster där vi måste förmedla vissa uppgifter till leverantören, t.ex. om du tecknar en reseförsäkring via oss måste vi förmedla vissa personuppgifter till försäkringsbolaget för att vi ska kunna ställa ut din försäkring.

I samband med att du anmäler dig till en av våra volontärresor ger du ditt samtycke att dina personuppgifter kan överföras till vår lokala samarbetspartner som står för organisationen av volontärprojektet på destinationen för att ge dig bästa service. Vi erbjuder volontärprojekt världen över och dina personuppgifter kan således föras över till land utanför EU.

Kontaktförfrågan

När du kontaktar oss för mer information om någon av våra resor samlar vi in dina personuppgifter i form av namn, adress, telefon och mailadress.

Anmälan

Vid bokning av en volontärresa som arrangeras av Volontära samlar vi in personuppgifter om dig för att kunna tillhandahålla den överenskomna servicen. Vi samlar bl a in namn, adress, telefonnummer, mailadress, personnummer, nationalitet, kön samt kontaktuppgifter till anhörig (namn, adress, telefon). Vi kan vid behov också samla in information om ditt pass, CV, betyg, utdrag ur belastningsregistret, allergier, medicinskt tillstånd samt specialdiet.

Nyhetsbrev

Vi skickar enstaka gånger per år ut nyhetsbrev till dig som har godkänt att du vill ta emot den typen av information från oss. Om du inte längre vill mottaga nyhetsbrevet kan du avprenumera dig från utskickslistan i mailet.

Dina personuppgifter

Du kan närsomhelst be om att få ett registerutdrag av oss över vilka personuppgifter vi har sparade om dig. Du har rätt att be oss radera dina personuppgifter om uppgifterna inte längre behövs för det syfte som det insamlades för. Rätten att bli raderad gäller förutom då vi i vissa fall behöver spara information enligt lag, t ex bokföring.

Kontaktuppgifter

Volontära Norden AB
Artillerigatan 6
114 51 Stockholm

Tel: 08-501 292 15
E-mail: info@volontara.se