Close

Expeditioner

Har du lust att åka på en resa och stanna en längre period? Då kan vi erbjuda dig någon utav våra spännande expeditionsresor som vanligtvis varar mellan 4-12 veckor, men kan ibland även pågå upp till ett år. Grundarbetet i en expedition är att samla in data, om djurs beteenden och naturen i dess omnejd, som sedan används till forskning. Ofta är expeditionerna en kombination av de volontärarbetena man gör som volontärresenär, samtidigt som du får möjligheten att studera det vilda närmare och mer noggrant. Det kommer att göra dig rik på kunskap om djur, natur och inte minst om landet i fråga.

  • Regnskogsexpedition bland vilda djur
  • Dyk- och forskningsexpedition på Fiji
  • Dyk- och forskningsexpedition i Karibiska havet
  • Dyk- och forskningsexpedition på Seychellerna
  • Naturvårdsexpedition på Seychellerna
  • Expedition bland vilda djur i Sydafrika
  • Naturvårdsexpedition i Thailand

Jag jobbade på morgonen på "Streets" där vi först gjorde läxor och spelade fotboll eller cricket. Från elva till tre var jag på ett dagis där det gällde att hjälpa till med tandborstning, öva på alfabetet, göra olika aktiviteter och bara allmänt finnas och leka med barnen där. Det levde upp till mina förväntningar och barnen var helt underbara att jobba med!

Linnéa Groth
Linnéa GrothNepal

Det absolut bästa med att jobba som volontär var att man aldrig visste hur nästa dag skulle bli.

Denise Eriksson

Summa summarum, gör det! Jag kommer sakna så mycket. Min nya familj, lyxen att få dyka två gånger per dag, alla matlagningtävlingar om vilken hydda som lyckas fixa den bästa vegetariska måltiden......att varje morgon vakna upp och se den färgglada himlen över havet med fötterna i ljummen sand och sist men inte minst, att vara en del av en kamp att göra världen bättre.

Sanna
SannaMexiko