Close

Dykning

Vill du åka på en resa präglat av det marina, där dykning är det essentiella i arbetet? Då har du kommit rätt. Lär dig identifiera olika fiskar och koraller och bidra således till forskning. Att bo i enkla strandhyddor och vakna upp till havets brus varje morgon hör till vardagen på dessa expeditioner, och du kan dessutom anta utmaningen att bli certifierad PADI Divemaster på några utav våra projekt. Så, upptäck världshaven och kom med och dyk!

  • Divemaster Internship på Fiji
  • Dyk- och forskningsexpedition på Fiji
  • Divemaster Internship i Mexiko
  • Dyk- och forskningsexpedition i Karibiska havet
  • Divemaster Internship på Seychellerna
  • Dyk- och forskningsexpedition på Seychellerna

Jag jobbade på morgonen på "Streets" där vi först gjorde läxor och spelade fotboll eller cricket. Från elva till tre var jag på ett dagis där det gällde att hjälpa till med tandborstning, öva på alfabetet, göra olika aktiviteter och bara allmänt finnas och leka med barnen där. Det levde upp till mina förväntningar och barnen var helt underbara att jobba med!

Linnéa Groth
Linnéa GrothNepal

Det absolut bästa med att jobba som volontär var att man aldrig visste hur nästa dag skulle bli.

Denise Eriksson

Summa summarum, gör det! Jag kommer sakna så mycket. Min nya familj, lyxen att få dyka två gånger per dag, alla matlagningtävlingar om vilken hydda som lyckas fixa den bästa vegetariska måltiden......att varje morgon vakna upp och se den färgglada himlen över havet med fötterna i ljummen sand och sist men inte minst, att vara en del av en kamp att göra världen bättre.

Sanna
SannaMexiko