Close

Dykning

Vill du åka på en volontärresa präglat av det marina, där dykning är det essentiella i arbetet? Då har du kommit rätt. Lär dig identifiera olika fiskar och koraller och bidra således till forskning. Att bo i enkla strandhyddor och vakna upp till havets brus varje morgon hör till vardagen på dessa expeditioner, och du kan dessutom anta utmaningen att bli certifierad PADI Divemaster på några utav våra projekt. Så, upptäck världshaven och kom med och dyk!

  • Divemaster Internship på Fiji
  • Dyk- och forskningsexpedition på Fiji
  • Divemaster Internship i Mexiko
  • Dyk- och forskningsexpedition i Karibiska havet
  • Divemaster Internship på Seychellerna
  • Dyk- och forskningsexpedition på Seychellerna

Bästa valet jag gjort! Enda jag ångrar är att jag inte bokade längre! Min familj där blev som min egna och jag vill verkligen åka tillbaka!

Emelie IdhFiji

Jag tycker att detta arbete har varit fantastiskt. Det blev inte alls som jag förväntade mig, utan tio gånger bättre. Man har fått följa barnen och lära känna dem. Vissa lärde sig fort vilket var roligt att se. Costa Rica och GVI kommer alltid vara relaterat till kärlek för mig.

Kajsa Kjellström StråthCosta Rica

Jag jobbade på morgonen på "Streets" där vi först gjorde läxor och spelade fotboll eller cricket. Från elva till tre var jag på ett dagis där det gällde att hjälpa till med tandborstning, öva på alfabetet, göra olika aktiviteter och bara allmänt finnas och leka med barnen där. Det levde upp till mina förväntningar och barnen var helt underbara att jobba med!

Linnéa Groth
Linnéa GrothNepal