Close

Djur och Natur

Utan djuren och naturen finns inte jorden. Tyvärr orsakar vi människor fortfarande alldeles för mycket förödelse runt omkring oss för att det ska vara godtagbart att bara luta sig tillbaka och hoppas att kommande generationer kan leva i en trevlig värld i all oändlighet. Vi har här en hel del djur- och naturprojekt att välja mellan för dig som brinner för att hjälpa utsatta djur och/ eller rädda en hotad miljö. Lär dig hur vilda djur fungerar, och vad vi behöver göra för att skydda dem, eller åk förslagsvis på forskningsexpedition i det marina. Det gör skillnad.

 • Volontärarbete med hästar
 • Regnskogsexpedition bland vilda djur
 • Dyk- och forskningsexpedition i Karibiska havet
 • Volontärarbete på djurcenter i Ecuador
 • Dyk- och forskningsexpedition på Fiji
 • Dyk- och forskningsexpedition på Seychellerna
 • Naturvårdsexpedition på Seychellerna
 • Hjälp thailändska elefanter till ett nytt liv
 • Naturvårdsexpedition i Thailand
 • Expedition bland vilda djur i Sydafrika
 • Hjälp pingviner i Kapstaden
 • Volontärarbete på djurcenter i Sydafrika
 • Safari Field Guide
 • Horse Training School
 • Volontärarbete på djurcenter i Namibia
 • Safari Field Guide kortkurs
 • Volontärarbete med sköldpaddor
 • Volontärarbete med sköldpaddor på Sri Lanka
 • Volontärarbete på Galapagos

Bästa valet jag gjort! Enda jag ångrar är att jag inte bokade längre! Min familj där blev som min egna och jag vill verkligen åka tillbaka!

Emelie IdhFiji

Jag tycker att detta arbete har varit fantastiskt. Det blev inte alls som jag förväntade mig, utan tio gånger bättre. Man har fått följa barnen och lära känna dem. Vissa lärde sig fort vilket var roligt att se. Costa Rica och GVI kommer alltid vara relaterat till kärlek för mig.

Kajsa Kjellström StråthCosta Rica

Jag jobbade på morgonen på "Streets" där vi först gjorde läxor och spelade fotboll eller cricket. Från elva till tre var jag på ett dagis där det gällde att hjälpa till med tandborstning, öva på alfabetet, göra olika aktiviteter och bara allmänt finnas och leka med barnen där. Det levde upp till mina förväntningar och barnen var helt underbara att jobba med!

Linnéa Groth
Linnéa GrothNepal