Close
Boka tidigt-rabatt – Under 18!

Boka tidigt-rabatt – Under 18!

Är du mellan 15 och 17 år gammal och drömmer om att åka på en volontärresa? Se hit! Just nu kan vi erbjuda en boka tidigt-rabatt på våra ungdomsvolontärresor som går av stapeln sommaren 2019.

Boka din ungdomsvolontärresa med start 2019 och vi ger dig 3000 kr rabatt på resans pris. Erbjudandet gäller alla volontärresor för 15-17 åringar som anordnas i samarbete med GVI och gäller om du skickar in din bokning och betalar anmälningsavgiften senast den 31 december 2018 för en resa med ett startdatum inom 2019.

Vi erbjuder minnesvärda volontärresor för dig som är under 18 år till bl a Grekland och Sydafrika. Läs mer om dem här. Vi kan också erbjuda ungdomsvolontärresor till Costa Rica, Thailand, Mexiko, Indien, Nepal, Sydafrika, Seychellerna, Fiji och Laos. Kontakta oss för mer information.

Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Bästa valet jag gjort! Enda jag ångrar är att jag inte bokade längre! Min familj där blev som min egna och jag vill verkligen åka tillbaka!

Emelie IdhFiji

Jag tycker att detta arbete har varit fantastiskt. Det blev inte alls som jag förväntade mig, utan tio gånger bättre. Man har fått följa barnen och lära känna dem. Vissa lärde sig fort vilket var roligt att se. Costa Rica och GVI kommer alltid vara relaterat till kärlek för mig.

Kajsa Kjellström StråthCosta Rica

Jag jobbade på morgonen på "Streets" där vi först gjorde läxor och spelade fotboll eller cricket. Från elva till tre var jag på ett dagis där det gällde att hjälpa till med tandborstning, öva på alfabetet, göra olika aktiviteter och bara allmänt finnas och leka med barnen där. Det levde upp till mina förväntningar och barnen var helt underbara att jobba med!

Linnéa Groth
Linnéa GrothNepal