Close

Äventyr

Passa på att kombinera volontärarbete med äventyr! Med oss kan du åka på äventyrs- och volontärresa till Nepal där du kan vandra till Everest Base Camp samt undervisa barn på dagis och skola, åka på raodtrip och upptäcka Fiji, eller om du är mellan 15-17 år kan du följa med på äventyr till Kapstaden. Ett sant sätt att förena nytta med nöje det kan vi garantera.

  • Äventyrs- och volontärresa i Nepal
  • Under 18 - Volontär- och äventyrsresa i Sydafrika

Bästa valet jag gjort! Enda jag ångrar är att jag inte bokade längre! Min familj där blev som min egna och jag vill verkligen åka tillbaka!

Emelie IdhFiji

Jag tycker att detta arbete har varit fantastiskt. Det blev inte alls som jag förväntade mig, utan tio gånger bättre. Man har fått följa barnen och lära känna dem. Vissa lärde sig fort vilket var roligt att se. Costa Rica och GVI kommer alltid vara relaterat till kärlek för mig.

Kajsa Kjellström StråthCosta Rica

Jag jobbade på morgonen på "Streets" där vi först gjorde läxor och spelade fotboll eller cricket. Från elva till tre var jag på ett dagis där det gällde att hjälpa till med tandborstning, öva på alfabetet, göra olika aktiviteter och bara allmänt finnas och leka med barnen där. Det levde upp till mina förväntningar och barnen var helt underbara att jobba med!

Linnéa Groth
Linnéa GrothNepal